top of page

KORT OM MIG

LÅNG ERFARENHET
Jag har arbetat med kommunikation i närmare 20 år, både som PR-konsult på byrå men även som internationell marknadschef på ett flertal företag inom både B2B och B2C. Jag har genom åren fått möjlighet att arbeta mestadels inom IT, teknik och telekom - men även med FMCG såsom kosmetik, barnprodukter, mat och drycker. 
 
Förutom PR och kommunikation hjälper jag även till med framtagning av strategiska kommunikationsplaner, budskapsplattformar och varumärkesstrategier. Jag arbetar dessutom gärna med copywriting och grafisk design; alltifrån webb, nyhetsbrev, annonser till framtagning av printmaterial. 
ENHETLIG KOMMUNIKATION
Jag brinner för enhetlig kommunikation - i alla kanaler. Jag drivs av att hitta de budskap som differentierar er i de kommunikationskanaler som ni verkar i. För att skapa en enhetlig kommunikation i alla kanaler, budskap som ska stärka ert företags varumärke och driva affärsnytta krävs det en väl utarbetad grund. Som rådgivare inom kommunikation hjälper jag er att kreera denna grund och därefter skapa kommunikation som fungerar. Jag har som mål att se över och skapa rätt grund i alla kommunikationskanaler där företag idag verkar. För att lyckas med detta behövs en bred kunskap inom många discipliner.
 
ENSAM ÄR INTE STARK
Genom åren har jag fått chans att arbeta med ett flertal mycket kunniga kollegor i branschen - detta nätverk av briljanta människor samlar jag sedan samman för att kunna leverera rätt och fungerande kommunikation till mina kunder. 
Jenny Widing

Communication advisor

STÄRK ERT VARUMÄRKE

DRIV AFFÄRSNYTTA

KOMMUNICERA RÄTT BUDSKAP

bottom of page